Şimşek: “İl Hakem Kurulu Görevi Bıraksın”

Şimşek: “İl Hakem Kurulu Görevi Bıraksın”

Aydın Süper Amatör Küme’de hafta sonunda sahasında Merkez Yeniköyspor’a mağlup olan Yıldızgücü'nün Sportif Direktörü Önder Şimşek, maçın hakemi Savaş Kasap’ı yönetiminden dolayı eleştirerek İl Hakem Kurulu’na tepki gösterdi.

- Aydın Süper Amatör Küme’de hafta sonunda sahasında Merkez Yeniköyspor’a mağlup olan Yıldızgücü'nün Sportif Direktörü Önder Şimşek, maçın hakemi Savaş Kasap’ı yönetiminden dolayı eleştirerek İl Hakem Kurulu’na tepki gösterdi.

1-0’lık skorla kaybettikleri maçta hakemin yanlı yönetim sergilediğini iddia eden Şimşek, “Maçın hakemi Savaş Kasap Aydın merkezinden. Merkez Yeniköyspor’da merkezin takımı. Çine’de, Söke’de ,Kuşadası’nda hiç mi hakem yok. Oyuncumuz Emrah Günana ‘hocam bırak maç oynayalım’ dediği için atıldı. Rakibimiz golü bulduktan sonra hakem de rahatladı. Artık, bu konuda İl Hakem Kurulu dikkatli olsun. Her takım emek veriyor. 2o13’te Sakarya’da U 19 takımımız Türkiye şampiyonu oldu. Bir tane ne lehimizi, ne de aleyhimize hatayla karşılaştık. Gitsinler oradan ders alsınlar” dedi.

GENÇLER GÖREV YAPSIN

Rakiplerinin yaklaşık 300 taraftarıyla Nazilli’ye geldiğini kaydeden Şimşek, “Sadece 3 polisin olduğu ortamda maç oynandı. Hakem, özel bir önlem istemedi. 90 dakika boyunca yan hakem baskıdan görevini yapmakta zorlandı. Maçın bitiminde seyirci sahaya girdi. Orada istenmeyen olaylar yaşansa bunun sorumlusu kim olacaktı? İl Hakem Kurulu’nun artık kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor. Yıllardır aynı isimler görev yapıyor. Bıraksınlar gençler görev yapsın” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.