Sincan caddelerinden gül kokuları yükseliyor

Sincan caddelerinden gül kokuları yükseliyor

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, daha yeşil bir Sincan için çalıştıklarını belirterek, ilçeyi mümkün olduğunca çiçeklendirerek güzel bir görüntüye kavuşturmaya çalıştıklarını söyledi.Sincan’da ba...

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, daha yeşil bir Sincan için çalıştıklarını belirterek, ilçeyi mümkün olduğunca çiçeklendirerek güzel bir görüntüye kavuşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Sincan’da bahar aylarında açan lalelerin ardından şimdi de gül mevsimi yaşanıyor. Şehrin estetiğine önem veren ve bu alanda önemli çalışmalar yapan Sincan Belediyesi, ilçeyi çiçek bahçesine dönüştürüyor. Park ve refüjlere dikilen güller, yanından geçenleri kokusuyla adeta büyülüyor.

Daha yeşil bir Sincan için çalıştıklarını kaydeden Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "İlçemizi mümkün olduğunca çiçeklendirerek güzel bir görüntüye kavuşturmaya çalışıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, dikim çalışmalarında mevsime uygun çiçekler kullanarak Sincanımızı güzelleştirmeyi sürdürüyor” şeklinde konuştu.

Sincan’ın en güzeline layık olduğunu söyleyen Tuna, gülün dalında güzel olduğunun da altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.