Sinema Atölyesi Öğrencilerinden Kreşlerde Kısa Film Çekimi

Sinema Atölyesi Öğrencilerinden Kreşlerde Kısa Film Çekimi

Kartal Belediyesi Sinema Atölyesi öğrencileri, Kartal Belediyesi Merkez Kreşte kısa çekim film çalışması gerçekleştirdi.

Kartal Belediyesi Sinema Atölyesi öğrencileri, Kartal Belediyesi Merkez Kreşte kısa çekim film çalışması gerçekleştirdi.

Kartal Belediyesi Sinema Atölyesi öğrencileri Kartal Belediyesi Merkez Kreşte Kartallı miniklerle bir araya geldi. Atölye öğrencileri, Merkez kreşte bir de kısa film çalışması gerçekleştirdi. artal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’in de katıldığı çalışmada Kartal Belediyesi Sinema Atölyesi eğitmeni Özlet Taluer yönetmenlik yaptı. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Özlet Taluer tarafından verilen eğitimlerde öğrencilerin iki yıllık sinema eğitimi kapsamında kamera, ışık, ses, kurgu, senaryo, kısa film ve belgesel türlerinde eğitim aldığını, halen 21 öğrencisi bulunan sinema atölyesinden 116 öğrencinin mezun olduğunu ve sertifika verilen öğrencilerin sektörde iş bulduğunu söyledi. Bir iken on bir olan kreş sayısı ile 570 öğrencisi bulunan kreşlere erdiklerini ifade eden Gürer, ‘Kreş öğrencilerinin sinema çekimini, sinema öğrencilerinin de film çekimini öğrendikleri güzel bir deneme oldu” dedi. Merkez Kreş sorumlusu Nilgün Üçkamer ve öğretmenlerin de katıldığı çekimlerde öğrenciler müzik öğretmeni Ali Kemal Özdemir eşliğinde güftesi Ömer Fethi Gürer, bestesi Murat Teker ait “Kartal seviyorum”u söylediler.

Sinema atölye ekibi kreş öğrencilerinin eğitim süreçleri ile ilgili sınıflarda çekimlere devam ederek kreşleri film kaydına aldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.