Şirinyer Lisesi Mezunları 22 Yıl Sonra Buluştu

Şirinyer Lisesi Mezunları 22 Yıl Sonra Buluştu

İzmir Şirinyer Lisesi 1992-1993 yılı mezunları 22 yıl aradan sonra ilk kez bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

- İzmir Şirinyer Lisesi 1992-1993 yılı mezunları 22 yıl aradan sonra ilk kez bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

1973 yılında lise olarak orta öğrenim ikinci kademesinde öğretime açılan Şirinyer Lisesi yeni adıyla Şirinyer Anadolu Lisesi 1992-1993 yılı mezunları bir sosyal paylaşım sitesinde bir araya gelerek düzenledikleri bir organizasyonla 22 yıl sonra ilk kez bir araya geldi.

Şirinyer Forbes Kafe Keyif’de düzenlenen buluşma etkinliğinde bir araya gelen mezunlar hayatları boyunca kalplerinin bir köşesinde her daim yer tutacak olan anıları ve her şeye rağmen koruyup kolladıkları dostlukları ve lise yıllarının özlemini bir nebze olsun dindirmenin mutluluğunu yaşadı.

Buluşma etkinliğini organize eden mezunlardan Hilal Anık, 1992-1993 yılı mezun arkadaşları yıllar sonra bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Anık, ”Öncelikle yıllar sonra lise arkadaşlarımızla buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hayatımız boyunca kalbimizin bir köşesinde her daim yer tutacak olan anıları ve her şeye rağmen koruyup kolladığımız dostlukları yaşadığımız, o unutulmaz lise yıllarının özlemini dindirmek amacıyla bir araya geldik. Okul yıllarındaki anılarımızı, komik anlarımızı yeniden canlandırdık. Oldukça keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşadık. Ben etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mezunlardan Hatice Beler Gültekin de bu tür buluşmaları geleneksel hale getireceklerini belirterek,“ 22 yıl sonra mezunlar olarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Herkes çok güzel, candan ve cana yakın, halen hep beraberiz, halen okul yıllarında yaptığımız haylazlıkları anlatarak gülebiliyoruz. Ben arkadaşlarımla yeniden bir araya geldiğimiz için çok mutluyum. Bu tür buluşmaları geleneksel hale getireceğiz” diye konuştu.

ŞİRİNYER LİSESİ MEZUNLARI 22 YIL SONRA BULUŞTU

ŞİRİNYER LİSESİ MEZUNLARI 22 YIL SONRA BULUŞTU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.