Şişli’de Domuzbağı Dehşeti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Şişli’de Domuzbağı Dehşeti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Şişli’de bir eve giren hırsızlar, Ermeni asıllı yaşlı karı-kocayı domuz bağıyla bağladı.

Şişli’de bir eve giren hırsızlar, Ermeni asıllı yaşlı karı-kocayı domuz bağıyla bağladı. Çelik kasada bulunan değerli eşyaları alan saldırganlar kayıplara karışırken, yaşlı adamın boğularak öldüğü anlaşıldı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Cumhuriyet Caddesi 85 numarada meydana geldi. Apartmanın dublex dairesinde yaşayan Ermeni asıllı Hagop Yakup Demirci ile Seta Ayda Demirci’nin evine gece sabaha karşı hırsız girdi. Yaşlı çifti domuz bağıyla bağlayan hırsızlar, kasada bulunan yaklaşık 100 bin TL değerindeki para ve mücevheri alarak kaçtı.

Dehşet veren olay, öğle saatlerinde bir temizlik görevlisinin sayesinde ortaya çıktı. Apartmana gelen temizlikçi kadın zile basmasına rağmen kapı açılmayınca Demirci çiftinin yeğenini aradı. Eve gelen yaşlı çiftin yeğenleri, polis ve itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye merdiveni ile üçüncü kattaki daireye girilince yaşlı karı-koca domuz bağı ile bağlanmış ve ağızları bantla kapatılmış halde bulundu. Hemen yaşlı çifte müdahale eden sağlık görevlileri, 85 yaşındaki Hagop Yakup Demirci’nin boğularak hayatını kaybettiğini belirledi. 79 yaşındaki Seta Ayda Demirci ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan incelemenin ardından Hagop Demirci’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, 3 hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.