Şişli’de kadınların mama kavgası kamerada

Şişli’de kadınların mama kavgası kamerada

Şişli’de sokak hayvanlarının manasını çöpe atan kadın ile hayvanları besleyen kadın tartıştı. Kadının manaları çöpe attığı anlar ile tartışma anları kameralara yansıdı.Şişli Feriköy’de meydana gelen o...

Şişli’de sokak hayvanlarının manasını çöpe atan kadın ile hayvanları besleyen kadın tartıştı. Kadının manaları çöpe attığı anlar ile tartışma anları kameralara yansıdı.

Şişli Feriköy’de meydana gelen olayda bir binaya yaşayan Meryem Y., evine “pire” bastığını iddia ederek sokak hayvanlarının beslenmesi için konulan mamaları, kaplarıyla beraber tek tek çöpe attı. Kadının bu hareketini gören binada oturan ve sokak hayvanlarını besleyen başka kadın duruma tepki gösterdi. Sokaktaki kadınla tartışan binadaki kadın, mamaları çöpe atamayacağını ve yasa gereği sokak hayvanlarının beslenme hakkının olduğunu hatırlattı. Ancak uyarılara aldırış etmeyen kadın tüm mamaları çöpe attıktan sonra eldivenlerini de çöpe attı. Binadaki kadına, evindeki kediden pire bulaşıyor iddiasında bulunan sorumsuz kadın ardından sokaktan ayrıldı. Yaşananlar kameralara yansıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.