Şişli’de Otomobil Bankaya Girdi

Şişli’de Otomobil Bankaya Girdi

Şişli’de aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, bir banka şubesine çarparak durabildi.Akıllara durgunluk veren kaza, Nişantaşı Rumeli Caddesi üzerinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İdd...

Şişli’de aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, bir banka şubesine çarparak durabildi.

Akıllara durgunluk veren kaza, Nişantaşı Rumeli Caddesi üzerinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Emin C. idaresindeki 34 NH 5196 plakalı lüks otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak önce park halindeki iki otomobile, ardında da bir banka şubesinin camına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bankanın camı kırılırken, otomobilin bir kısmı da içeri girdi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, bankada ve otomobilde maddi hasar oluştu.

İlginç kazayı gören vatandaşlar ise şaşkınlığını gizleyemedi. Görgü şahidi bir İSPARK görevlisi, "Caddeye girdi. Bayağı süratliydi. Kontrolü kaybetti. Buradaki arabalara vurdu. Sonrasında ise kaldırımda kadınlar vardı. Onları teğet geçerek bankaya girdi. Çok süratliydi. Kadınları Allah korudu. Sürücü son anda kırmasıyla kadınlar kurtuldu” dedi.

Kazada otomobili hasar gören bir sürücü ise, kazaya tepki göstererek, “5 dakika önce ben çocuğumla yemekten çıktım. Allah korudu. Cinayet teşebbüsü. Böyle bir şey var mı ya” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.