Sobayı tinerle yakmak isteyen görevli ağır yaralandı

Sobayı tinerle yakmak isteyen görevli ağır yaralandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, iş yerindeki sobayı tinerle yakmaya çalışan görevli ağır yaralandı. İş yerinde çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü.Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesi Akhan Maha...

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, iş yerindeki sobayı tinerle yakmaya çalışan görevli ağır yaralandı. İş yerinde çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesi’ndeki bir lojistik şirketine ait iş yerinde meydana geldi. Sabah saatlerinde iş yerine gelen ve ısınmak için sobayı yakmaya çalışan Hüseyin K. , sobaya önce odun attı, daha sonra tenekede bulunan tineri dökmeye başladı. Hüseyin K., sobayı çakmakla yakmaya çalıştığı sırada, büyük bir gürültüyle parlama meydana geldi. Parlama nedeniyle çıkan yangında, Hüseyin K. ağır yaralandı. İş arkadaşlarının ihbarı üzerin olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Hüseyin K.’yi devlet hastanesine kaldırdı. Vücudunda ve yüzünde yanıklar meydana gelen Mehmet K., tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.