Sokak hayvanları için kitap yazıyor

Sokak hayvanları için kitap yazıyor

Hayvansever yazar Nuray Farin Diner, sokak hayvanları için kitap yazıyor. Diner, çıkan kitaptan elde ettiği geliri sokak hayvanları için harcayacak.Sokak hayvanlarını sevgisiyle büyüten Nuray Farin Di...

Hayvansever yazar Nuray Farin Diner, sokak hayvanları için kitap yazıyor. Diner, çıkan kitaptan elde ettiği geliri sokak hayvanları için harcayacak.

Sokak hayvanlarını sevgisiyle büyüten Nuray Farin Diner, gece gündüz demeden mücadele etmeye ediyor. Çok sayıda sokak hayvanını besleyerek yaşamlarını sürdürmelerini sağlayan Diner, onlar için kitap çıkarmayı hedefliyor. Kısa bir süre sonra basılacak olan kitabının adını sır gibi saklayan Diner, kitaptan elde ettiği gelirle sokak hayvanlarının beslenme ve barınma gibi temel ihtiyaçlarını karşılayacak. Öte yandan, son zamanlarda sokakta yaşayan hayvanların beslenmekte zorluk çektiğini belirten Diner, ’’Onlarda bir canlı, en iyi şekilde beslenmeli ve barınmalılar. Biz insanlar onlara şiddet uygulamak yerine, en iyi koşullarda yaşamalarını sağlamalıyız ve inanıyorum ki sağlayacağız. Yazdığım kitapla daha çok sokak hayvanına sahip çıkarak, farkındalık oluşturmak istiyorum. Her şey sokak hayvanları için eminim ki hayvan severler de destek olacaktır.’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.