Sokak Hayvanları İçin Yoğun Bakım Ünitesi

Sokak Hayvanları İçin Yoğun Bakım Ünitesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Hayvan Bakımevi’ne ultrason cihazı ve yoğun bakım ünitesi alarak hizmet vermeye başladı. Hayvan Bakımevi’nde bulunan sokak hayvanlarının muayene, teşhis ve tedavilerine y...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Hayvan Bakımevi’ne ultrason cihazı ve yoğun bakım ünitesi alarak hizmet vermeye başladı. Hayvan Bakımevi’nde bulunan sokak hayvanlarının muayene, teşhis ve tedavilerine yardımcı olması amacıyla alınan cihazlar, hayvanlar için hayat kurtarıcı rol oynayacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevi’nde bulunan sokak hayvanlarının muayene, teşhis ve tedavilerine yardımcı olmak amacıyla ultrason cihazı ve yoğun bakım ünitesi alındı. Hayvan Bakımevi’nde görevli veteriner hekimlerin talebi doğrultusunda alınan cihazları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt, “Hayvan Bakımevimizde ultrason cihazına ve yoğun bakım ünitesine ihtiyaç duyulması üzerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatıyla cihazları alarak hizmete sunduk. Ultrason cihazı sokak hayvanlarının özellikle kısırlaştırma operasyonlarından önce gebelik muayenelerinin yapılarak operasyon risklerinin azaltılıp anne ve yavrularının yaşama şanslarının artmasını sağlayacak. Ayrıca iç organlarının muayeneleri yapılarak hastalıkların erken teşhis edilmesi sağlanacak” dedi.

HAYAT KURTARICI ROL OYNAYACAK

Yoğun bakım kafesinin de kaza geçirmiş hayvanlar ve operasyon sonrası yoğun bakım gerektiren hasta hayvanlar için kullanılacağını belirten Daire Başkanı Aykurt, “Hayvan Bakımevimize alınan her iki cihazımız da hayvanlarımız için hayat kurtarıcı rol oynayacak” diye konuştu. Aykurt, Hayvan Bakımevinin şartlarını hem fiziki hem de ekipman olarak daha da iyileştirilerek can dostlarımıza en iyi hizmeti vermek üzere çalışmalarımız aralıksız sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.