Sokak ortasında silahlı çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Sokak ortasında silahlı çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde iki grup arasında sokak ortasında silahlı çatışma çıktı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde iki grup arasında sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. 3 kişinin yaralandığı olayın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, Kocaeli'nin Gebze ilçesi Gaziler Mahallesi Issıkgöl Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobilleriyle caddeye gelen bir grup ile caddede bulunan diğer grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada Hasbi G. (65), Mesut E. (46) ve o sırada cadde üzerinde bir ticari takside bulunan Gül A. yaralandı. Otomobiliyle gelen grup ise yine otomobiline binerek olay yerinden kaçtı. Olayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ambulanslara alınan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar doğrultusunda cadde üzerinde 23 boş kovan bulundu. 6 merminin ise çevredeki araç ve iş yerlerine isabet etti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Öte yandan sokak ortasındaki çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde iki grubun uzaktan bir süre tartıştıkları görülüyor, daha sonra ise silahlar patlıyor. Yaşanan çatışmayı bazı vatandaşlar kaldırımdan izliyor. Silah sesleri sustuğunda ateş eden şahsın arkadaşı diğer gruba bakarak bağırıyor. Şahıslar daha sonra otomobillerine koşarken, çevredeki vatandaşların yaşadığı panik görülebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.