Sokak röportajında isyan eden kadın:  “Canımızı alan Çerçioğlu'na oy vermeyeceğim”

Sokak röportajında isyan eden kadın: “Canımızı alan Çerçioğlu'na oy vermeyeceğim”

Sokak röportajında konuşan kadın söyledikleriyle boğazları düğümledi: “Canımızı alan Özlem Çerçioğlu'na oy vermeyeceğim, ona asla hakkımı helal etmiyorum. Böyle bir kadına siz oy verir misiniz?” diyerek isyan etti.

Seçime sayılı günler kala sokak röportajları artmaya devam ediyor. TVDEN’in mikrofonuna konuşan kadının söyledikleri kan dondurdu. Spikerin ‘Mustafa Savaş mı? Özlem Çerçioğlu mu?” sorusuna yanıt veren kadın; “Tabii ki Mustafa Savaş. Canımızı alan Özlem Çerçioğlu'na oy vermeyeceğim, ona asla hakkımı helal etmiyorum. Kaç kişinin canı yanacak, daha kaç kişiye mobing uygulanacak, kaç kişinin ekmeğiyle oynayacaklar? Çalışıyormuş ediyormuş, yok onlar ikiyüzlülük. Böyle bir kadına siz oy verir misiniz?” diyerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Özlem Çerçioğlu’na isyan etti.

2019 Yerel Seçimler öncesine kadar ağabeyinin, Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (ASKİ) Genel Müdürlüğünde şoför olarak çalıştığını belirten bir kadın seçmen yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Ağabeyim 5 yıl önce iş kazasında vefat etti. Bıyıklı Bağarası’nda şoför olan adam sondaj kuyusundan boru çıkartırken kafasına düştü ve vefat etti. Üstelik zorla gönderildi gece mesaisine. Hadi tamam, Allah’tan geldi diyelim. Bir şekilde bir şeyler sebep oldu ama Özlem Çerçioğlu 2019 yılında aynen böyle seçim öncesiydi, davacı olmayalım, şikâyetçi olmayalım diye; ‘Annene babana sahip çıkacağım.” Annem babam kirada, ‘onlara ev alacağım.’ Abimin 10 yaşında yetim evladı kaldı. ‘Ona sahip çıkacağım. Onun bakımını üstleneceğim. Onu okutacağım’ falan filan bir sürü vaatler verdi ama 5 yıldır ne yüzünü gördüm ne bir şekilde iletişime geçtiler. Bugüne kadar halen daha o gariban yetimin hakkını vermediler. Yetmez gibi abimin yerine eşimi işe aldılar ve 5 yıldır yapmadıkları mobing kalmadı. İş yerinde eziyet ettiler. Biz iş yerindeki şeflerinin, müdürlerinin yolsuzluklarını kanıtladığımız halde, ‘bana ne kardeşim, gidin nereye şikâyet ederseniz edin’ dedi bu kadın.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum