Söke 2. Fakülte İnşaatı İçin Kenetlendi

Söke 2. Fakülte İnşaatı İçin Kenetlendi

Aydın’ın Söke ilçesinde, fakülte inşaatına kaynak sağlamak için yapılan yemeğe katılım yoğun oldu.Söke’de inşaatı devam eden ikinci fakülte Mimarlık ve tasarım Fakültesi binası inşaatını tamamlanmak i...

Aydın’ın Söke ilçesinde, fakülte inşaatına kaynak sağlamak için yapılan yemeğe katılım yoğun oldu.

Söke’de inşaatı devam eden ikinci fakülte Mimarlık ve tasarım Fakültesi binası inşaatını tamamlanmak için Söke kenetlendi. Önümüzdeki eğitim dönemine yetişmesi için bina inşaatını bitirmekte kararlı olan Söke’nin siyaset, bürokrasi ve iş dünyası düzenlenen dayanışma yemeğinde buluştu.

Söke Eğitim Vakfı (SÖKEV) tarafından düzenlenen yemek Keyf-i Leziz düğün salonunda yapıldı. Söke SÖKEV Başkanı ve İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katıldığı yemek duygu seli ve coşku içinde geçti.

Edinilen bilgiye göre sadece yemek davetiyelerinin satışı ve yapılan çekilişten 40 bin TL gelir elde edildi. Yemekte çeşitli kişi, kurum ve kuruluşlar tarafından da hatrı sayılır bağışların yapıldığı ifade edildi. Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, destek veren herkese teşekkür ederek; “Fakülte binası inşaatını tamamlamak için Sökelilerin yeniden kenetlenmesi mutluluk verici. İlçemizin eğitim kenti olabilmesi için ikinci fakülte binasını önümüzdeki eğitim yılına yetiştirmeliyiz. Herkesin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

SÖKEDE FAKÜLTE İNŞAATI YARARINA YEMEK

SÖKEDE FAKÜLTE İNŞAATI YARARINA YEMEK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.