Söke ADD Ahmet Taner Kışlalı’yı Konferans İle Andı

Söke ADD Ahmet Taner Kışlalı’yı Konferans İle Andı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Söke Şubesi, 15 yıl önce öldürülen Prof.Dr. Ahmet Kışlalı’yı düzenlediği konferansla andı.

- Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Söke Şubesi, 15 yıl önce öldürülen Prof.Dr. Ahmet Kışlalı’yı düzenlediği konferansla andı. Yenikent Keyif Kafe’de gerçekleşen konferansta CHP 23. Dönem Manisa Milletvekili Şahin Mengü konuşmacı olarak yer aldı. Konferansın açılışında konuşan ADD Söke Şube Başkanı Mürüvvet Örnek, katılımcılara ve konuşmacı olarak konuk ettikleri CHP 23. Dönem Manisa Milletvekili Şahin Mengü’ye teşekkür etti.

Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun değerlendirmesini yapan Şahin Mengü; bin yıllık kültürün getirdiği ortak kültür, ortak sevinç ve ortak üzüntüler olduğunu belirterek "Oyun oynanıyor. Ahmet Taner Kışlalı ve Uğur Mumcu gibi kişilerin işaret ettiği gibi bu ülkeyi dini kullanarak, etnik kökencilik yaparak bölmeye çalışıyorlar. Bu insanlar durup dururken öldürülmedi. Karıncayı bile ezmeyen Ahmet Taner Kışlalı ve Uğur Mumcu’nun ölümünün başka nedeni yok. Bugün TV’lerde ülkenin bölünmesi için ne gerekiyorsa söyleniyor ya da söyletiliyor. Türkiye’nin geldiği nokta vahim bir noktadır. Türkiye bir oyunun, bir projenin parçası olarak buraya geldi” dedi.

SÖKE ADD AHMET TANER KIŞLALI’YI KONFERANS İLE ANDI

SÖKE ADD AHMET TANER KIŞLALI’YI KONFERANS İLE ANDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.