Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’dan Huzur Evi Ziyareti

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’dan Huzur Evi Ziyareti

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında Hilmi Fırat Huzur Evi’ni ziyaret etti.Yaşlılar Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarette huzur evi sakini yaşlıla...

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında Hilmi Fırat Huzur Evi’ni ziyaret etti.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarette huzur evi sakini yaşlılar ile bol sohbet eden Başkan Toyran; yaşlılara hediyeler verdi, haftalarını kutlayıp gönüllerini aldı. Söke Hilmi Fırat Huzur Evi Müdürü Hülya Kurtay ve İkinci Baharı Yaşatma Derneği yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyaret oldukça samimi geçti.

Öğle yemeğini de huzur evi sakinleri ile birlikte yiyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Herkes bir gün yaşlanarak bu süreci yaşayacağını düşünmeli, toplumumuzun geçmişten günümüze taşıdığı ‘yaşlılara saygı’ geleneğini yaşatmalıdır. Yaşlılarımızın yanlarında olmamız, geçmişte onların bizlere yaptığı gibi ellerinden tutmamız, sevgi ve saygımızı her zaman hissettirmemiz gerekir. Bu vesileyle geçmişe saygı ve geleceğe umutla bakmak üzere tüm yaşlılarımızın yaşlılar haftasını kutluyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

BAŞKAN TOYRAN HUZUR EVİ ZİYARETİ

BAŞKAN TOYRAN HUZUR EVİ ZİYARETİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.