Söke Belediyesi Araç Parkını Güçlendiriyor

Söke Belediyesi Araç Parkını Güçlendiriyor

Söke Belediyesi, araç parkını yeni araçlarla güçlendiriyor.Söke Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Devlet Malzeme Ofisi’nden alınan bir adet tek kabin, 5 adet çift kabin Ford Transit ka...

Söke Belediyesi, araç parkını yeni araçlarla güçlendiriyor.

Söke Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Devlet Malzeme Ofisi’nden alınan bir adet tek kabin, 5 adet çift kabin Ford Transit kamyonet araç parkına kazandırıldı. İki adet yeni cenaze aracının da geleceği belirtilirken, bir adet de şantiye çalışmalarında kullanılacak Bomag BW-100 çift tamburlu asfalt silindirinin araç parkına kazandırılacağı öğrenildi. Cenaze araçları ve silindir Mayıs ayı içinde Söke’de olacak. Ayrıca elde bulunan bir adet traktörün küçük bir maliyetle kıstırmalı kepçeye dönüştürüldüğü ve makine parkına kazandırıldığı belirtildi.

Yenilenen araç parkıyla hizmetlerin daha etkin verilebileceğini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Araç parkımızın yenilenmesi ve güçlenmesi hizmetlerin ve saha çalışmalarının daha verimli olmasını sağlayacak. Ayrıca daha önce kiralama yöntemiyle hizmet alınan bu araçların 3 yıl içerisinde kiralama giderlerini amorti edecek. Yeni araçlar bakım ve onarım giderlerini en aza indirgeyecek ve ciddi bir tasarruf sağlayacaktır. Yeni araçlarımızın belediyemiz ve Sökemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.