Söke Belediyesi, Sarıkemer’in Su Sorununa El Attı

Söke Belediyesi, Sarıkemer’in Su Sorununa El Attı

Aydın’ın büyükşehir olması ile birlikte Söke’nin birer mahallesi olan belde ve köylere hizmet atağı başladı. Günlük çözüm yolları ile yaraların sarılmaya çalışıldığı noktalara Söke Belediyesi ekipleri ellerini uzatmaya, hizmet götürmeye başladı.

- Aydın’ın büyükşehir olması ile birlikte Söke’nin birer mahallesi olan belde ve köylere hizmet atağı başladı. Günlük çözüm yolları ile yaraların sarılmaya çalışıldığı noktalara Söke Belediyesi ekipleri ellerini uzatmaya, hizmet götürmeye başladı.

Büyükşehir bünyesinde ASKİ olarak yakın zamanda hizmet veremeye başlayacak olan Söke Belediyesi su işletmesi bölgedeki sorunları çözümsüz bırakmıyor. Akçakonak’tan, Sarıkemer Mahallesi’ne giden 200’lük ACB (asbest) isale boru hattı Gölbent yakınında azmak (sazlık) içinde patlayınca; vatandaşların susuz kalmaması için harekete geçildi. Ekipler iş makinalarının girmediği noktada çalışmalarını başlatırken; isale hattına kesin ve kalıcı çözüm getiriyor. Yeni sistem HDPE 250/16 atü borunun döşendiği öğrenilen su hattı çözüme kavuşturuldu.

Yaklaşık 520 metre isale hattının değiştirildiğini belirten Söke Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Sivrioğlu; “Yaşanan arıza büyük bir arıza bu nedenle Söke Belediyemiz ekipleri ile birlikte ASKİ ve Kuşadası’ndan gelen ekiplerle işbirliği içinde sorunun çözümü için çalışıldı. Sarıkemer beldesinin hattı için kalıcı sıkıntılı bir bölge olmasına rağmen, çözüm sağlanma noktasında ekiplerimiz ellerinden geleni yaptılar. Sarıkemer beldesi halkımızdan da elimizde olmayan nedenlerden dolayı özür diliyoruz” dedi.

SÖKE BELEDİYESİ, SARIKEMER’İN SU SORUNUNA EL ATTI

SÖKE BELEDİYESİ, SARIKEMER’İN SU SORUNUNA EL ATTI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.