Söke Belediyesinin Kursları Okul Gibi

Söke Belediyesinin Kursları Okul Gibi

Söke Belediyesi’nin yaz döneminin ardından güz döneminde de sürdürdüğü kurslara 814 kişinin kayıt yaptırdığı belirtildi.

- Söke Belediyesi’nin yaz döneminin ardından güz döneminde de sürdürdüğü kurslara 814 kişinin kayıt yaptırdığı belirtildi.

Söke Belediyesi’nin yaz döneminde rekora koşan yaz okullarına 500 civarında kursiyer katılmış, kurslar büyük beğeni toplamıştı. Güz dönemi ile birlikte bu kez sadece çocuklar değil yetişkinlerinde yer aldığı yeni dönem kurslarda daha kayıt döneminde rekora koştu. Şu ana kadar 815 öğrenci kaydının yapıldığı 30’a yakın branştaki kurslar; bir okulu, bir eğitim kurumunu aratmıyor.

Söke Halk Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen kursların büyük bir bölümü geçtiğimiz pazartesi gününden itibaren başlarken, önümüzdeki hafta açılmayan kurs kalmayacak.

Ofis Programları, Gitar, Resim, Ebru, Fotoğrafçılık, Deri Aksesuar, Hamur (Yumurta) Bebek Yapımı, Mum Sabun Yapımı, Ahşap Boyama, 3-6 Yaş Aile Eğitimi, Keman, Bağlama, Modern Dans (Zumba), Anlayarak Hızlı Okuma, Almanca, Jel Mum Yapımı, Sepet Yapımı, Dikiş, Bando, Temel Muhasebe, Takı Tasarım, Salsa, Diksiyon, Drama dallarında açılan kurslara ise büyük ilgi var. Söke Bedesten Kurs Salonları, Sökebey, Nuhbey ve Bağarası Mahallesi Semt Evleri’nde gerçekleşecek kurslara şu ana kadar 815 civarında kayıt yapıldı. Kurslarda 25 civarında eğitimci görev yapacak.

“BAŞKAN TOYRAN YAKINDAN İLGİLENİYOR”

Göreve geldiği günden bu yana kurslara önem verdiğini gösteren Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, kurslarla yakından ilgileniyor. Söke Belediyesi’nin yeni dönem kurslarını ziyaret eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Bedesten Kurs Salonlarında gerçekleşen temel muhasebe, ofis programları ve gitar kursunu ziyaret etti. Kurslarla yakından ilgilenen Başkan Toyran; “Hobi ve Meslek Edindirme Kurslarını önemsiyorum. İnsanlarımızın hobinin yanında gelire dönüştürebilecekleri konulara yönelik kurslar açmaya gayret ediyoruz. İlgi bizi çok mutlu ediyor. İlgi oldukça bu kurslarımızı açmaya devam edeceğiz. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

SÖKE BELEDİYESİNİN KURSLARI OKUL GİBİ

SÖKE BELEDİYESİNİN KURSLARI OKUL GİBİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.