Söke CHP’de gençler Ata’nın huzuruna çıkacak

Söke CHP’de gençler Ata’nın huzuruna çıkacak

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre ile göreve gelen Yağız Pullukçu başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Gençlik Kolları ilk ziyaretini Anıtkabir’e gerçekleştirecek.Ulu Önder Mus...

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre ile göreve gelen Yağız Pullukçu başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Gençlik Kolları ilk ziyaretini Anıtkabir’e gerçekleştirecek.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkacak olan Söke CHP’li gençler daha sonra CHP Genel Merkezi’ni ziyaret edecek. Söke CHP’li Gençlerin Ankara ziyaretleri 22 Aralık Cuma günü gerçekleşecek.

Yeni göreve gelen Gençlik Kolları Yönetimi olarak ilk olarak Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyaret etmek istediklerini belirten Başkan Yağız Pullukçu; ardından Söke’de ziyaret turuna çıkacaklarını söyledi. CHP Söke Gençlik Kolları olarak güzel proje ve etkinliklere imza atmak istediklerini belirten Yağız Pullukçu; “Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği bu Cumhuriyet’i yaşatıp, yüceltmek için biz gençler olarak her türlü göreve her türlü mücadeleye hazırız. Bu bilinçle hareket edip çalışmalarımızı ona göre yapacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.