Söke Tayem’de Eğitim Hız Kesmiyor

Söke Tayem’de Eğitim Hız Kesmiyor

Söke Tarımsal Yayım ve Hizmet İçi Eğitim Merkezi Müdürlüğü (TAYEM)’de çeşitli dallarda açılan eğitim kursları hız kesmeden devam ediyor.

- Söke Tarımsal Yayım ve Hizmet İçi Eğitim Merkezi Müdürlüğü (TAYEM)’de çeşitli dallarda açılan eğitim kursları hız kesmeden devam ediyor.

Söke TAYEM’de Ekim ayında İletişim Teknikleri ve Tarımsal Yayın, Tarım Alet ve Makine Kullanımı ile Sulama Metotları konularında 3 eğitim kursu devam ediyor. Ekim ayı programı dahilindeki bu kursların 24 Ekim’de sona ereceği belirtildi. Bu kurslarda 40’a yakın kursiyer eğitim görürken; kurslarda birçoğu yurtdışında da çeşitli proje ve eğitimlerde yer almış eğitmenler olan Ramazan Bülbül, Bircan Akdeniz, Adnan Süllü, Mehmet Sabah, Aysima Kocatürk, Hatice Kırdı, Kürşat Aşık, Nihat Kurt, Erkan Toy, Bülen Ayhan öğreticiler olarak yer alıyor.

Ankara ve Adana’da bulunan merkez müdürlüklerinin dışında Türkiye’de bulunan üç Tarımsal Yayım ve Hizmet İçi Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden biri olan Söke TAYEM’de; ihtiyaca uygun tarımsal kursların açılmasına devam edileceği belirtiliyor. Söke TAYEM’de yıl içinde hayvancılık, meyve tarımı ve ekipmanların operatörlüklerine dair çeşitli kurslar da açılıyor. Söke TAYEM, talebin olması halinde çeşitli tarımsal kurum ve kuruluşlara da eğitim alanında destek verip, işbirliği yapabiliyor.

SÖKE TAYEM’DE EĞİTİM HIZ KESMİYOR

SÖKE TAYEM’DE EĞİTİM HIZ KESMİYOR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.