Söke Ticaret Odası’nda İlk Vize İşlemleri Yapıldı

Söke Ticaret Odası’nda İlk Vize İşlemleri Yapıldı

Söke Ticaret Odası’nda mobil vize hizmeti verilmeye başlandı. Sökeliler verilen bu hizmetle Vize başvurularını İzmir’e gitmeden yapabiliyor.Yunanistan, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, İspanya...

Söke Ticaret Odası’nda mobil vize hizmeti verilmeye başlandı. Sökeliler verilen bu hizmetle Vize başvurularını İzmir’e gitmeden yapabiliyor.

Yunanistan, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, İspanya devletlerinin konsoloslukları tarafından vize başvurularını almak adına yetkilendirilmiş olan kuruluş VFS Global ve Söke Ticaret Odası işbirliği ile açılan mobil vize ofisinin ilk çalışma gününde 11 kişinin işlemi yapıldı. Cumartesi günleri yapılacak vize işlemlerinin 6 Ağustos ve 20 Ağustos 2016 tarihlerinde de yine Ticaret Odası’nda gerçekleştirileceği ifade edildi. Vize başvurusu yapacak olan Oda üyeleri ve Sökeli vatandaşların 0 212 373 58 26 no’lu Çağrı merkezini arayarak başvuru yapmak istedikleri tarih için randevu alabilecekleri belirtildi. Ayrıca www.sto.org.tr adresinden başvuru formu ve kontrol listesinin temin edilebileceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.