Söke’de ‘19 Yürüyüş, 19 Keşif’ Fotoğraf Yarışması Ve Sergisi Düzenlendi

Söke’de ‘19 Yürüyüş, 19 Keşif’ Fotoğraf Yarışması Ve Sergisi Düzenlendi

Söke Belediyesi Doğa Yürüyüş Grubu bugüne kadar gerçekleştirdiği 19 doğa yürüyüşünü fotoğraf yarışması ve sergisi ile taçlandırdı.‘Mahalleden mahalleye yürüyoruz, doğa ve kültürümüzü tanıyoruz’ parola...

Söke Belediyesi Doğa Yürüyüş Grubu bugüne kadar gerçekleştirdiği 19 doğa yürüyüşünü fotoğraf yarışması ve sergisi ile taçlandırdı.

‘Mahalleden mahalleye yürüyoruz, doğa ve kültürümüzü tanıyoruz’ parolasıyla; 2014 yılında beş, 2015 yılında dokuz, 2016 yılında beş yürüyüş gerçekleştiren Söke Belediyesi’nin doğa yürüyüşlerine, toplam 19 yürüyüşte 1.592 kişi katıldı. Cevdet Üzüm’ün rehberlik yaptığı doğa yürüyüşlerine katılanlar arasında fotoğraf yarışması düzenlendi.

Fotoğraf Yarışmasının ödül töreni ve sergisine Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş, Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Yaya, Hüsamettin Yaman ve Haldun Işıklı, Söke Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saim Korkut başta olmak üzere doğa yürüyüş grubu üyeleri ve davetliler katıldı. Slayt sunumu ile ‘19 yürüyüş 19 keşif’in bir özeti sunuldu. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran yaptığı konuşmada yürüyüşlerin amacına ulaştığını düşündüğünü, katılımcıların her yürüyüşte Söke ve çevresinde yeni keşif ve yolculuklara çıktığını söyledi. Yürüyüşlere önem verdiklerini belirten Başkan Toyran; katılımcı sayısının daha da fazla olmasını arzu ettiklerini dile getirdi.

Kubilay Enginsu, Büşra Şen ve Recep Yurduseven’in seçici kurulda yer aldığı yarışmaya doğaseverler kendi belirledikleri fotoğraflarını rumuz ile sundu. Seçici kurulun titizlikle yaptığı değerlendirme sonucunda üç fotoğraf ödül almaya layık görüldü. Fotoğraf yarışmasının sonuçları düzenlenen sergi ve ödül töreninde açıklandı. Kurulca fotoğrafları sergilenmeye layık görülen Aşır Tunca, A. Ziya Kabak, O. Hasan Bıldırki, Yaşar Çağbayır, Reşat Avcı, Rasim Yavuzyılmaz, Nejla Baştuğ, Enes Yasin Bay, Şenay Tayar, Necati Yami ve Erdal Oral’a teşekkür belgeleri takdim edildi.

Seçici Kurulda üyelerine de teşekkür belgelerinin verildiği törende; üçüncülük ve ikincilik ödülünü Zafer Evruk, birincilik ödülünü ise Mustafa Diniz’in fotoğrafları aldı. Gerçekleşen belge ve ödül töreni sonrasında doğa yürüyüşlerinde çekilen fotoğraflardan oluşan sergi gezildi. Fotoğraflar beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.