Söke’de Başkan Toyran’ın Eşi Meltem Toyran Anısına Nakış Ve Resim Sergisi

Söke’de Başkan Toyran’ın Eşi Meltem Toyran Anısına Nakış Ve Resim Sergisi

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın merhume eşi Meltem Toyran anısına düzenlenen sergi açıldı. 11. Söke Pamuk Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Meltem Toyran anısına nakış ve resim sergisi Söke Belediyesi Nuh Bey Semt Evi’nde

- Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın merhume eşi Meltem Toyran anısına düzenlenen sergi açıldı. 11. Söke Pamuk Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Meltem Toyran anısına nakış ve resim sergisi Söke Belediyesi Nuh Bey Semt Evi’nde açıldı. Açılış törenine başta Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile çocukları Gizem ve İsmail Toyran olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile çocukları Gizem ve İsmail Toyran’ın zaman zaman duygusal anlar yaşadıkları serginin açılışında Başkan Süleyman Toyran konuşma yaparken zorlandı. “Bazı anlarda konuşma yapmak zordur bu da onlardan biri” diyerek sözlerine başlayan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Eşim Meltem Toyran bu sergiyi çok açmak istedi ama olmadı. Çeşitli karma sergilerde yer almıştı. Serginin açılma fikri bana sürpriz oldu. Serginin açılmasında en büyük pay elbette çocuklarımın özellikle kızım Gizem’in. Başta çocuklarım olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış kurdelesini Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, çocukları Gizem ve İsmail Toyran ile birlikte keserken, katılımcılar; 2013 yılı Haziran ayında kaybettiğimiz Meltem Toyran’ın nakış ve resim eserlerinden oluşan sergiyi gezdi. Sergide Toyran ailesinin çokça fotoğrafı da yer alırken, katılımcılar da zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.