Söke’de şiir dolu gece

Söke’de şiir dolu gece

Söke Şair ve Yazarlar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte şiirler okundu, türküler söylendi, halk oyunu gösterisi yer aldı. Dünya Şiir Günü nedeniyle gerçekleşen etkinlikte Aşık Veysel de unutulm...

Söke Şair ve Yazarlar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte şiirler okundu, türküler söylendi, halk oyunu gösterisi yer aldı. Dünya Şiir Günü nedeniyle gerçekleşen etkinlikte Aşık Veysel de unutulmadı.

Söke Şair ve Yazarlar Derneği şiir etkinliği LİMA Spor Kafe’de yapıldı. Etkinliğe Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ve Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da katıldı. Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği üyelerinin de katıldığı etkinlik oldukça renkli geçti.

Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu’nun da şiir okuduğu gecede Türk Halk Müziğinden oluşan mini bir konser ve halk oyunları gösterisi de yer aldı.

Söke Şair ve Yazarlar Derneği Başkanı Tülay Sarayköylü etkinliği gerçekleşmesine kendilerine deske olan herkese, kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam Kurtbeyoğlu ve Başkan Toyran’a da teşekkür etti. Sarayköylü ayrıca Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Şükrü Öksüz ve üyelerine de teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.