Söke’de STK’lardan Kaymakam Demirezer’e Veda Yemeği

Söke’de STK’lardan Kaymakam Demirezer’e Veda Yemeği

Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, yeni görev yeri olan Tire’ye gitmek üzere Söke’ye veda ediyor.Söke’de 6 yıl görev yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer’e Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD),...

Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, yeni görev yeri olan Tire’ye gitmek üzere Söke’ye veda ediyor.

Söke’de 6 yıl görev yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer’e Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD), Söke Ticaret Odası, Söke Ticaret Borsası, Söke Esnaf Odaları, Söke Ziraat Odası, Söke OSB’den oluşan STK’lar gerçekleştirilen yemek ile veda etti. Grand Belish Hotel’de gerçekleşen veda yemeğine katılanlar arasında Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’da yer aldı.

STK Başkanları Kaymakam Mehmet Demirezer ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya; “Sayın Demirezer ulaşabildiğimiz bir Kaymakam oldu. Kendisinden öğrendiğimiz şeyler oldu. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kocabaş; “2012 yılında Gönen’de katıldığımız bir fuarda daha önce Gönen’de görev yapan Kaymakamımız Mehmet Demirezer’i tüm vatandaşlar tanıyordu. Söke’de de herkes Mehmet Demirezer ismini unutmayacak. Ziraat Odası Meclisi ve Yönetimi, Sökeli çiftçilerimiz adına hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

En başta üniversite faaliyetlerinde Sökelilere hedef koyduğunu ve motive ettiğini belirten Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Deniz Günal; “Üniversite ve fakülteler konusunda en şüpheye düştüğümüz anlarda bize şevk verdi. Söke’de bugün üniversitede atılan temeller asıl 4-5 yıl sonra meyvelerini verecek. OSB konusunda da son 2-3 yılda atılan adımlar ortada Bugün imzalanan sözleşmelerin boyutlarını görüyoruz. Bize vizyon kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Biz Kaymakamımız Mehmet Demirezer’i Sökeli olarak benimsedik. Gönlümüzde Sökeli olarak yer kurdu” dedi.

Birlikte güzel hizmetler ortaya koyduklarına inandığını ifade eden Söke Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı ve aynı zamanda Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı refik Karataş; esnaf camiası adına Kaymakam Demirezer’e teşekkür etti.

Kaymakam Mehmet Demirezer’in Fakülte ve OSB konusunda tüm dinamikleri ateşleme konusunda etkili olduğunu söyleyen SÖGİAD Başkanı Reşat Er; “SÖGİAD olarak teşekkür ediyoruz. Bundan sonra görevinde zaten başarılarından eminiz” dedi.

Söke esnaf Odaları adına konuşan Madeni Eşya Sanatkarları ve Demirciler Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu; “Katılımcı ve girişimci bir insansınız. Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinizin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

“Mülki amirlerin makamlarına saygıda bulunulur, öyle insanlar vardır ki makamlarının yanında kendilerine de saygı ve sevgide bulunulur. Kaymakamımız Mehmet Demirezer gönüllerde taht kurmuştur” diyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Tireliler şanslı diyebiliriz” dedi. Başkan Toyran konuşmasında; “OSB ve Fakültenin bitmesi bizlerin boynunun borcu. Söke hak ettiği yere gelecektir. Söke’de Kaymakamımızın emekleri çok büyük, kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“EVİMİZ, EVİNİZDİR”

Söke’de görev yapana kadar zamanın acımasız ve düşman olduğunu fark etmediğini belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; “6 yıl ne çabuk geçti anlayamadım. Söke’ye ilk geldiğimde birçok okul, cami ve sağlık kuruluşunda hayırseverlerin isimlerini görmüştüm. Zaten bu kent her şeyi kendi yapmış, başarmış bir kentti. Daha fazlasını yapacağına inandım. Her yerde, her fırsatta bunu söyledim. Bu inançla, duygu ve düşüncelerle geçti günlerimiz. Toplumun her kesimiyle birlikte olmaya çalıştım. Biz Ailece Söke’yi ve Sökelileri çok sevdik. Yaptıklarımız aynamızdır, ben yapamadıklarım için özür dilerim” dedi. Oldukça duygulu konuşan ve gözyaşlarını tutamayan İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; “Gözüm üstünüzde olacak” demeyi de ihmal etmedi.

Konuşmasında Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin ve OSB’nin son durumuna da değinen Kaymakam Demirezer; “Belediyemiz maddi katkısını yapmaya başladı. İlk 100 Bin TL’lik dilimi aktardı. OSB’ye büyük yatırımcılar geliyor. 300 dönüm yer talebi olan bir firma ile görüşüyoruz” dedi. Konuşmasının sonunda herkese katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür eden İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Basınını da unutmadı. Önümüzdeki hafta Tire’de göreve başlayacağını belirten Kaymakam Demirezer; “Evimiz, evinizdir” dedi

Konuşmaların ardından SÖGİAD, Söke Ticaret Odası, Söke Ticaret Borsası, Söke Esnaf Odaları, Söke Ziraat Odası, Söke OSB plaket ve hediyelerini takdim etti. Fotoğraflar çekildi. Söke Deveciler Derneği ve Belish Hotel’de Kaymakam Demirezer’e hediyelerini verdi.

Gecede sunum yapan Söke Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Söke Belediye Meclis Üyesi işadamı Kasım Üzüm; “Söke sizi unutmayacak. Siz sadece eşyalarınızı ve evinizi değil, tüm Söke’nin büyük sevgisini de beraberinizde götürüyorsunuz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.