Söke’de Vergi Haftası Kutlamaları Başladı

Söke’de Vergi Haftası Kutlamaları Başladı

Bu yıl 28. Kutlanan Vergi Haftası kutlama etkinlikleri Söke’de başladı.Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Söke Vergi Dairesi, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ile Ticaret Borsası Ata...

Bu yıl 28. Kutlanan Vergi Haftası kutlama etkinlikleri Söke’de başladı.

Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Söke Vergi Dairesi, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ile Ticaret Borsası Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Çelenk sunumunun ardından Söke Vergi Dairesi Müdürü Süleyman Demir beraberinde Söke Mal Müdürü Hüseyin İnal, SMMO Söke Temsilcisi Tahir Yabancı’nın da bulunduğu bir heyetle Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Söke Vergi Dairesi Müdürü Süleyman Demir; mükelleflerin gönüllü vergi ödeme alışkanlıklarının artırılması için Vergi Haftası’nın her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli etkinliklerle kutlanacağını söyledi. Etkinlikler kapsamında geleceğin teminatı çocuklar başta olmak üzere halkın vergi konusunda bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlerinde yer alacağını belirterek, Kaymakam Kurtbeyoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Vergi Haftası’nın hayırlı olmasını dileyen Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, “Vergi veren altın bulsun” dedi. Vergiler verilmeli ki memlekete hizmet yapılabilsin diyen Kaymakam Kurtbeyoğlu; “Vatandaşlarımızın vergilerini huzurlu ve mutlu olarak vermeleri gerekir” dedi.

Söke Vergi Dairesi Müdürü Süleyman Demir yeni bir yasanın gündemde olduğunu belirterek yakın zamanda yürürlüğe girmesi beklenen yasayla düzenli vergi ödeyen mükelleflere indirim uygulamasının söz konusu olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.