Sökeli Balık Adamlar Yine Başarıyla Döndü

Sökeli Balık Adamlar Yine Başarıyla Döndü

Zıpkınla Balık Avlama Türkiye Şampiyonası eleme müsabakaları yapıldı. Sökeli balık adamlar eleme müsabakalarından bir başarıyı daha Söke’ye getirdi.Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yapılan Türkiye Şam...

Zıpkınla Balık Avlama Türkiye Şampiyonası eleme müsabakaları yapıldı. Sökeli balık adamlar eleme müsabakalarından bir başarıyı daha Söke’ye getirdi.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yapılan Türkiye Şampiyonası eleme müsabakalarında Söke Belediyespor Zıpkınla balık Avlama Takımı Erkekler Takım Birincisi olmayı başardı. Ali Rıza Çirmene, Mert Elibol, Hüseyin Taşdibi, Doğuş Kubilayhan Ve Hakan Dolutaş’dan oluşan Sökeli balık adamlar, Temmuz ayı içinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek.

Sökeli balık adamlar başarılarını Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile paylaştı. Söke Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Tuncel, TSSF Teknik Kurul Üyesi Ahmet Cumhur Sakız ve sporcular Başkan Toyran’ı makamında ziyaret etti. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran Söke Belediyespor Zıpkunla Balık Avlama Takımı’nı başarılarından dolayı kutlarken; katılacakları Türkiye şampiyonası mücadelesinde de başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.