Söke’nin Şimşek Karatecileri 15’de 15 yaptı

Söke’nin Şimşek Karatecileri 15’de 15 yaptı

Cumhuriyet Karate Kupası Aydın İl Karate Şampiyonası hafta sonu Germencik ilçesinde yapıldı. 16 ilçeden 220 sporcunun katılımıyla Germencik Kapalı Spor Salonu’nda yapılan şampiyonaya Söke Şimşek Gençl...

Cumhuriyet Karate Kupası Aydın İl Karate Şampiyonası hafta sonu Germencik ilçesinde yapıldı. 16 ilçeden 220 sporcunun katılımıyla Germencik Kapalı Spor Salonu’nda yapılan şampiyonaya Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü, 15 sporcuyla katıldı. Söke’nin şimşek karatecileri turnuvada 15 madalya ile yüzde yüz başarı sağladı. Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü turnuvadan 5 birincilik, 3 ikincilik ve 6 üçüncülük elde etti.

Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Eda Nur Şenyüz, Çağrı Atay, Betül Aslışah Bakırcı, Ümmühan Arı ve Selahattin Sordabak 1.’lik; Mehmet Esad Şengil, İdris Salim İşgören ve Burak Çaylar 2.’lik; Karin Öğütcü, Karya Uludağ, Döndünur Akaydın, İbrahim Semih Buğday, Furkan Şen, Eminenur Tütenk ve Hazal Koç 3.’lük madalyaları ile Söke’ye döndü.

Kulüp Başkanı ve Antrenörü Şimşek Gökpınar dereceye giren sporcuları kutlarken; desteklerinden dolayı müsabakaya gelerek destek veren sporcu ailelerine ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Turan Günen’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.