Somalı Çocuklar, Sts Okul Gemisi İle Bodrum Koylarını Dolaştı

Somalı Çocuklar, Sts Okul Gemisi İle Bodrum Koylarını Dolaştı

Bodrum, Somalı çocuklar için gönül birliği yaptı. Yaşanan faciadan etkilenen çocukların bazıları, Bodrum'dan gelen davet üzerine ilçeye gelerek STS Bodrum Okul Gemisi ile mavi yolculuğa çıktı.

- Bodrum, Somalı çocuklar için gönül birliği yaptı. Yaşanan faciadan etkilenen çocukların bazıları, Bodrum'dan gelen davet üzerine ilçeye gelerek STS Bodrum Okul Gemisi ile mavi yolculuğa çıktı.

Soma'da faciadan etkilenen çocuklar için Bodrum'daki çeşitli kurum ve sivil toplum örgütleri işbirliği yaparak çocuklara Bodrum'un koylarını gezdirerek unutamayacakları bir gün yaşattı.

Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret Odası, Bodrum Otelciler Derneği ve Bodrum Denizciler Derneği işbirliğiyle Bodrum'daki birçok sivil toplum örgütü ve Bodrum esnafının da destek verdiği etkinlikte Somalı çocuklar, mavi yolculuğa çıktı. Çocuklar, STS Bodrum Okul Gemisi'yle Bodrum Yarımadası'ndaki koyları gezerek unutamayacakları bir gün yaşadı. Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki faciada yakınını kaybetmiş ya da ocaktan sağ kurtulmuş ailelerden gelen 9-16 yaşları arasındaki on dört çocuk, gün boyunca denize girip mavi yolculuğun tadını çıkardı. Yelkenli gulete hayran kalan çocuklar, guletin dümenine de geçerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

SOMALI ÇOCUKLAR, STS OKUL GEMİSİ İLE BODRUM KOYLARINI DOLAŞTI

SOMALI ÇOCUKLAR, STS OKUL GEMİSİ İLE BODRUM KOYLARINI DOLAŞTI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.