Sörfçüler 30 Ağustos’u Denizde Kutladı

Sörfçüler 30 Ağustos’u Denizde Kutladı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93’ncü yıldönümünde Muğla’lı Kiteboard okulları denizde Türk bayrakları ile hem zaferi kutladı, hem de son zamanlarda PKK terör örgütü tarafından şehit edilen polis ve ask...

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93’ncü yıldönümünde Muğla’lı Kiteboard okulları denizde Türk bayrakları ile hem zaferi kutladı, hem de son zamanlarda PKK terör örgütü tarafından şehit edilen polis ve askerleri anarak etkinliği denizde gerçekleştirdiler.

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı dünyaca ünlü Gökova Körfezi kenarında dünyanın en iyi Kiteboard alanında faaliyet gösteren okullar, 30 Ağustos Zafer Bayramını denizde Türk Bayrakları ile kutladı. 30 Ağustos anısına 30 sörfçü sörf iplerine bağladıkları Türk Bayrakları ile sörf yaptı. Akçapınar sahilinden Akyaka sahiline kadar su sörfü yapan sörfçüler, öğle saatlerinde başladıkları etkinliği akşam saatlerine kadar devam ettirdi.

Kiteboard okulu sahibi Özgür Ceylan, geçtiğimiz yıllarda da milli bayramlarda denizde kutlama yaptıklarını belirtirken, bu yıl Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki PKK terör örgütü tarafından şehit edilen polis ve askerler için 30 Ağustos’ta anma etkinliği gerçekleştirdiklerini açıkladı. Ceylan, “Bu yıl 30 Ağustos bayramını kutlamak yerine şehit polis ve askerlerimiz için denizde Türk bayrakları ile etkinlik düzenledik. Akçapınar sahilinde hizmet veren Kiteboard okulları ile 30 Ağustos’ta 30 sörfçü Türk bayrakları ile sörf yaptık. Amacımız 30 Ağustos Zafer Bayramını şehitlerimize ve gazilerimize armağan etmek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.