Sosyal Medyada Yaratıcılık Tartışılacak

Sosyal Medyada Yaratıcılık Tartışılacak

Dünya genelinde 1,8 milyar insanın sosyal medya ağlarında aktif durumda olduğu, sadece geçtiğimiz yıl içerisinde 135 milyon insanın bu alanlarda hesap açtığı belirtildi. İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerinin oluşturduğu Şapka Takımı

- Dünya genelinde 1,8 milyar insanın sosyal medya ağlarında aktif durumda olduğu, sadece geçtiğimiz yıl içerisinde 135 milyon insanın bu alanlarda hesap açtığı belirtildi. İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerinin oluşturduğu Şapka Takımı da, sosyal medyanın yaratıcılarını “Sosyal Medya Uygarlığında Yaratıcılık” etkinliğinde İzmir’de biraraya getiriyor.

Yaratıcılık başlığı altında gerçekleştirilecek etkinlik 24 Nisan saat 09.00 - 13.45 saatleri arasında İzmir Hilton Oteli’nde yapılacak. Ücretsiz olan etkinlikte, İzmir Reklamcılar Derneği Başkanı Yiğit Sal, Tick Tock Boom Pazarlama Yöneticisi Emrah Adıtatar, OMD Genel Müdür Yardımcısı Nüzhet Algüneş, Tribal Worldwide İstanbul Yaratıcı Yönetmen ve Metin Yazarı Arda Erdik ve Alafortanfoni Yöneticisi Demir Çilingir ile ING Bank Türkiye’den Şafak Erkol ve Özge Yılmazkur konuşmacı olarak katılacak.

Etkinlik hakkında bilgi veren İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan V. Doç. Dr. Ebru Uzunoğlu, sosyal medyanın doğru kullanımının yaratıcı iletişim çözümleriyle mümkün olduğunu söyledi. Doç. Dr. Uzunoğlu, “Sosyal medyanın etkin şekilde kullanılmasının önemli olduğu bir dönem yaşıyoruz. Kurumsal hedeflerin gerçekleştirilmesi ve etkili kampanyaların yürütülmesi ancak yaratıcı iletişim çözümleriyle olacaktır” dedi.

SOSYAL MEDYADA YARATICILIK TARTIŞILACAK

SOSYAL MEDYADA YARATICILIK TARTIŞILACAK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.