SP’li Kılıç’tan İktidar Ve Muhalefete Çağrı

SP’li Kılıç’tan İktidar Ve Muhalefete Çağrı

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Türkiye’nin geleceği için iktidar ve muhalefet partilerinin gerilim siyasetinden vazgeçmesi gerektiğini belirtti.

- Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Türkiye’nin geleceği için iktidar ve muhalefet partilerinin gerilim siyasetinden vazgeçmesi gerektiğini belirtti.

SP Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, SP Aydın İl Teşkilatını ziyaret etti. Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeleri değerlendiren Kılıç’a SP GİK Üyesi ve Aydın İl Müfettişi Bilal Hazır Bulan, SP İl Başkanı İbrahim Danacı, SP eski İl Başkanı Mehmet Karasoy ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Konuşmasına Türkiye’nin halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan ve Erdoğan’ın ardından Başbakanlık koltuğuna oturan Ahmet Davutoğlu’nu tebrik ederek başlayan Şerafettin Kılıç, SP olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday göstermediklerini söyledi. Kriterlerine uymadığı için hiçbir adaya destek vermediklerini belirten Kılıç, “Seçimler geride kaldı. Sayın Recep Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi. TC 62. Hükümeti kuruldu ve Sayın Ahmet Davutoğlu da Başbakan oldu. Biz kendilerini tebrik ediyoruz. Hayırlı işlerinde bugüne kadar olduğu gibi elbette bundan sonra da kendilerine destek ve yardımda bulunacağız. Ancak yanlışlarını daha gür bir sesle haykırmaya devam edeceğiz. Çünkü ülkemiz ve İslam coğrafyası yanıyor. Yaşanabilir yeni bir Türkiye ve yeni bir dünya için kaybedecek zaman yok. Bunun için iktidar ve muhalefetin ileride yaşanabilecek gelişmeleri düşünerek hareket etmesi gerekiyor. Kayıkçı kavgası ve gerilim siyasetinden vazgeçilmelidir” dedi.

Dünyada yaşanan gelişmelere de değinen Şerafettin Kılıç, “Özellikle Afganistan, Libya, Mısır, Irak, Suriye ve Filistin’de yaşanan gelişmeleri üzülerek izliyoruz. Milyonlarca insan ve Müslüman katledilmiş, çocuklar yetim, kadınlar dul bırakılmıştır. Senaryosunu bizim yazmadığımız bütün gelişmeler İsrail’in menfaatine katkı sağlayan gelişmelerdir. Türkiye bu senaryoların bir parçası veya figüranı olamaz, olmamalıdır. Türkiye yaşanan bu gelişmeler karşısında dikkatli ve tutarlı adımlar atmak, aklıselimle hareket etmek zorundadır” şeklinde konuştu.

SP’Lİ KILIÇ’TAN İKTİDAR VE MUHALEFETE ÇAĞRI

SP’Lİ KILIÇ’TAN İKTİDAR VE MUHALEFETE ÇAĞRI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.