Spor Otoritelerini Şaşırtan Koçtan Açıklama

Spor Otoritelerini Şaşırtan Koçtan Açıklama

Spor Toto Basketbol Ligi’nin son haftasına girerken play-off biletini alan Uşak Sportif spor camiasının ilgi odağı oldu.Basketbol camiası ligin en düşük bütçeli takımını play-off’lara taşıyan Ozan Bul...

Spor Toto Basketbol Ligi’nin son haftasına girerken play-off biletini alan Uşak Sportif spor camiasının ilgi odağı oldu.

Basketbol camiası ligin en düşük bütçeli takımını play-off’lara taşıyan Ozan Bulkaz’ı konuşuyor.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin son haftasına girerken play-off’a kalmak için nefes kesen maçlar oynandı. Bunlardan biriside Anadolu’nun basketbol kenti unvanı alan Uşak ilinde MB Uşak Sportif ve Royal Halı Gaziantep arasında oynandı. Her iki takım için de hayati önem taşıyan karşılaşmadan Uşak Sportif galip ayrılarak play-off biletini cebine koyan taraf oldu. Ülkedeki önemli spor kanalları Uşak Sportif’İn play-off’a kalma mücadelesini son dakika olarak geçerken, Anadolu Efes, Fenerbahçe gibi takımların bench te bekleyen bir oyuncusunun fiyatına eşit bütçeyle takımı play-off’a taşıyan Koç Ozan Bulkaz’ın başarısına geniş yer verdi.

Basketbol Süper Ligde onca zorluğa ve imkansızlığa rağmen 3 sezonunda 2. defa play-off’a kalan Uşak Sportif’in Koçu Ozan Bulkaz maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Sezon başında play-off hedefi koyarak başladık. Bu hedef elde edilen başarı, bütçe ve organizasyonlarla doğru orantılı işler değil. Biz bu hedefi ilimize, kendimize ve yüreğimize güvenerek baş koyduk. Rabbim de mahcup etmedi, yorucu ve zor bir sezonun ardından bugünkü galibiyetle play-off biletini aldık. D’Angelo ve Şahin Ekmel sakattı. Takımım o kadar büyük oynuyor ki eksildikçe daha gayretli mücadele ortaya koydular. Play-off maçlarında rakibin önemi yok, ilimizi yine en iyi şekilde temsil edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.