Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

Turgutluspor 6-0 kazanılan Bayrampaşa maçı sonrası kenetlenirken, ligde kalma yolunda umutlarını taze tuttu. Yarım düzine golle alınan galibiyet sonrası Turgutluspor Başkanı Adnan Demirel ve teknik pa...

Turgutluspor 6-0 kazanılan Bayrampaşa maçı sonrası kenetlenirken, ligde kalma yolunda umutlarını taze tuttu. Yarım düzine golle alınan galibiyet sonrası Turgutluspor Başkanı Adnan Demirel ve teknik patron Selahattin Dinçel açıklamalarda bulundu.

Takımı için elinden gelen her şeyi yaptığını belirten Adnan Demirel, "Geçen haftalarda aldığımız olumsuz sonuçlardan sonra hiç hak etmediğimiz ve hiç beklemediğimiz bir tabloyla karşı karşıya kaldık. Bu sürecin sonrası biz yönetim kurulu olarak Turgutluspor’un önünü açmak adına bu işi bazı kesimlerin daha fazla sahiplenmesi adına kongre kararı aldık ve görevimizden fedakarlık yapmıştık. Bizim Turgutluspor sevdamızı ve aşkımızı kimse sorgulamasın diye zaten söylemiştik. Bugün takım inandı, oyuncular ile maç öncesi yaptığımız konuşmada bu maçın derin nefes alma mücadelesi olduğunu ve her şeyi geride bırakmak gerektiğini söyledik. Hocamızın da ifade ettiği gibi bu tek başına Adnan Demirel’in tek başına Selahattin Dinçel’in tek başına Turgay Şirin’in veya tek başına Mustafa Kocatürk’ün yapabileceği bir işin olmadığını biz defalarca söyledik. Bu takım 5 maçta 11 puan toplayıp, maç eksiği ile 3’ncü sırada olurken de biz bunu söylemiştik, işler kötü giderken de bunu söylemiştim. İşte bakın bir kaynaşma olduğu zaman, taşlar yerine oturmaya başladığı zaman, Turgutlu takımına sahip çıktığı zaman oluşan tablo bu. İşte makam-mevki sahiplerinin bu takıma sahip çıkması dediğim bu olaydı. Hiç bir şey bitmiş değil, benim şahsi görüşüme göre ligde kalma oranımızı yüzde 40’lara çıkardık. Menemen maçını kazanmadığımız sürece şuan ki pozisyondan farklı bir pozisyonda olmayacağız. Menemen maçından getireceğimiz puan ya da puanlarla birlikte içeride oynayacağımız Keçiören maçını da kazanırsak bu işi yüzde ellinin üzerine taşımış olacağız. Bu zamana kadar çok şey konusunda benden herkes bir şeyler bekledi, konuşmamı ve açıklama yapmamı bekledi. Ben kongre kararı aldığımız gün 4 Mayıs’ta konuşacağımı söylemiştim. Bu suskunluğumuz başka bir şeye yorulmasın, edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum zanneder. Hayırlısı olsun, bu takım inşallah düşmeyecek. Ben kongreden sonraki süreçte de ve önümüzdeki yıllarda da takımım bana ne zaman ihtiyaç duyarsa ne zaman bizden destek veya katkı isterse ben Adnan Demirel olarak elimi vücudumu taşın altına koyduysam yine bunu yapmaktan çekinmeyeceğim. Menemen maçına da taraftarımızı davet ediyorum" dedi.

DİNÇEL: "SKOR GÜZEL AMA SADECE 3 PUAN ALDIK"

İyi oyunla 3 puan aldıklarını belirten Dinçel, skorun ve bol golün oyuncuların özgüvenine katkı sağlayacağını belirtti. Teknik direktör Selahattin Dinçel, "Önemli olan bugün 3 puanı almaktı, bize sadece 3 puan gerekiyordu tabi ki skorda güzel. Oyuncularımızın kendilerine olan özgüveni biraz daha yerine gelmiştir. Fakat sonuç ne olursa olsun sadece 3 puan aldık. Çarşamba günü deplasmanda grubun kuvvetli takımlarından Menemen maçını oynayacağız. İnşallah bu agresifliğimiz ve skordan yana olan şansımız devam eder. Çünkü zor durumdayız, inşallah önümüzdeki hafta Çarşamba ve Pazar’ı iyi geçip biraz daha birlikte hareket ederek tüm şehri kucaklayarak, istediğimiz hedefe ulaşırız. Şu anda söylenebilecek tek şey bu" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.