Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü saat 13.30’da konuk edeceği Gölcükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

- Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü saat 13.30’da konuk edeceği Gölcükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

İlk 6 sırayı paylaşan takımların birbirleriyle karşılaştığı Spor Toto 3. Lig 2. Grup 17. hafta maçında, Gölcükspor’u Pazar günü ağırlayacak olan 33 puanla lig ikincisi olan Denizli Büyükşehir Belediyespor, ilk yarıyı galibiyetle kapamak istiyor. Gümüşler Stadı’nda hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlıların teknik direktörü Selahattin Dinçel, "Sahamızda puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Gölcükspor’u yenip, devre arasına moralli girmek istiyoruz. Kaptan Süleyman ve Ramazan gibi kart cezalı futbolcularımızın olmayışı önemli eksik ama görev alacak isimler de onları aratmayacaktır" dedi.

Antrenmanı Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcısı Sait Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Erdoğan da izledi. Bir süre teknik direktör Dinçel ile görüşen Başkan Uzunoğlu, çalışmaları antrenman sonuna kadar takip etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.