Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Halide Edip Adıvarspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

- Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Halide Edip Adıvarspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

18. hafta maçında İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor, çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Teknik direktör Selahattin Dinçel yönetiminde, sağanak yağmur altında çalışan futbolcular Pazar günkü maça odaklandı. Kırmızı-beyazlıların, Akademi Ligi U19 ve U17 takım karmaları ile İlbade Mahallesi’ndeki sentetik sahada yaptığı ve 6-0 kazandığı taktik ağırlıklı karşılaşmayı yönetim kurulu üyesi Süleyman Ardoğan ve Akın Çelik ile birlikte izleyen Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Halide Edip Adıvarspor maçını değerlendirdi.

Rakibin düşme hattından kurtulmak, kendilerinin de zirve takibini sürdürmek amaçlı zor bir müsabaka olacağına dikkat çeken Başkan Uzunoğlu, "Şartlar ve koşullar nasıl olursa olsun amacımız kazanmak üzerine. Hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak için en az kayıpla yolumuza devam etmek istiyoruz. İstanbul’da da 3 puan için sahaya çıkacağız” dedi.

SPOR TOTO 3. LİG

SPOR TOTO 3. LİG

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.