Stratejık Planda Muhalefete De Söz Var

Stratejık Planda Muhalefete De Söz Var

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 2014-2019 stratejik plan toplantıları kapsamında belediyedeki birim müdürleri, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar ve CHP meclis üyeleriyle yaptığı toplantının ardından bu kez AK Parti’li meclis üyeleriy

- Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 2014-2019 stratejik plan toplantıları kapsamında belediyedeki birim müdürleri, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar ve CHP meclis üyeleriyle yaptığı toplantının ardından bu kez AK Parti’li meclis üyeleriyle bir toplantı düzenledi. AK Parti’li meclis üyeleri de stratejik plan konusunda kendi görüşlerine de yer verilmesinden dolayı Başkan Selvitopu’na teşekkür ettiler.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu stratejik plan toplantıları kapsamında AK Parti’li meclis üyeleriyle bir araya geldi. Çalıkuşu Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa Karabağlar Beledi Başkan Yardımcılarının yanı sıra AK Parti Grup Sözcüsü Nazmi Kalyoncu ve diğer AK Parti’li meclis üyeleri katıldı. Meclis üyeleri stratejik plan hazırlıkları kapsamında görüşlerini aldığı için Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na teşekkür etti. AK Parti Grup Sözcüsü Nazmi Kalyoncu da ortak akılla hizmet anlayışını benimseyen Karabağlar Belediyesi yönetimini kutladı. Meclis üyeleri ayrıca, stratejik plana ilişkin önerilerde bulundu ve yer almasını istedikleri konuları Başkan Selvitopu ile paylaştı. Toplantıda söz alan Kalyoncu, Karabağlar Belediyesi’nin ilçeyle ilgili çektiği fotoğrafın çok önemli olduğunu belirterek sorunları, ihtiyaçları ve planlamaları birlikte yaparak ilçede çok güzel işler gerçekleştireceklerini söyledi.

“SİZLERİN DE GÖRÜŞLERİNİ ÖNEMSİYORUZ”

Meclis üyeleriyle Karabağlar’ın 5 yılını planlayarak ilçenin ihtiyaçlarını, sorunlarını çözmede birlikte hareket edeceklerini belirten Selvitopu, Karabağlar’ı katılımcı anlayışla yönetmeye yönelik adımlar atmayı sürdüreceklerini söyledi. Hedefleri arasında gelişen, dönüşen, modern bir Karabağlar olduğunu vurgulayan Başkan Selvitopu bu hedefi sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, meclis üyeleri, muhtarlar ve Karabağlar halkı ile hep birlikte gerçekleştireceklerini söyledi. Selvitopu, “İlçemizde yapacağımız çalışmalarda herkesin fikrini alarak hareket ediyoruz. Bu kapsamda belediye meclis üyelerimizin de ilçeyle ilgili gözlem ve görüşlerini alarak stratejik planımızı hazırlayacağız” dedi.

“ORTAK DÜŞÜNCELERLE KARABAĞLAR GÜZELLEŞECEK”

Karabağlar’ı akıl ve bilimin ışığında geliştirip dönüştüreceklerini ifade eden Başkan Selvitopu şöyle konuştu: “Stratejik plan hazırlığımız ilçemizde yapacağımız hizmetlerin bir bütünü niteliğinde olacak. Bu nedenle bu planı hazırlarken tüm paydaşlarla görüşüp ortak bir karar vereceğiz. Sizler de bu ilçede yaşayan, Karabağlar Belediyesi’nin meclisinde birlikte çalıştığımız paydaşlarımız olarak bu çalışmaya katkı sağlıyorsunuz. Bizim ilçemizle ilgili hayalleri gerçekleştirmemiz için sizlerin görüşleri çok önemli. Birlikte ortak düşüncelerle ilçemizi güzelleştirmeliyiz.”

STRATEJIK PLANDA MUHALEFETE DE SÖZ VAR

STRATEJIK PLANDA MUHALEFETE DE SÖZ VAR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.