Su Kuyusuna İnen Yaşlı Adam Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti

Su Kuyusuna İnen Yaşlı Adam Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti

Afyonkarahisar’da su motorunu tamir etmek için kuyuya inen yaşlı bir adam hayatını kaybederken, babasının su kuyusunda cansız yattığı gören oğlu ise onu kuyudan çıkarmak için aşağı inince elektrik akı...

Afyonkarahisar’da su motorunu tamir etmek için kuyuya inen yaşlı bir adam hayatını kaybederken, babasının su kuyusunda cansız yattığı gören oğlu ise onu kuyudan çıkarmak için aşağı inince elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesine bağlı Ekinova köyünde meydana geldi. İddialara göre, 61 yaşındaki Hasan Özçelik isimli yaşlı adam dün aniden ortadan kayboldu. Özçeliği bir süre arayan, ancak bulamayan aile üyeleri olayı jandarmaya bildirildi. Çevrede Özçeliği aramaya başlayan jandarma ekipleri bugün öğle saatlerinde Özçeliğin de yaşadığı evin arkasındaki kuyuya bakınca korkunç olay ortaya çıktı. Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre Özçeliğin dün sabah saatlerinde su almak için kuyusuna gittiği, gittiği ve su motorun çalışmaması üzerine kuyuya indiği kaydedildi. Özçeliğin kuyunun içerisinde elektrik akımına kapıldığı ve hayatını kaybettiği belirlendi. Babasının kuyuda cansız bir şekilde yattığını gören oğlu Murat Özçelik (22) ise tıpkı babası gibi elektrik akımına kapıldı. Gencin kuyunun içerisinde elektrik akımına kapıldığını gören çevre sakinlerinin motora gelen elektrik akımını kesmeleri ile genç ölümden dönerken, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Sandıklı İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Baba Hasan Özçeliğin cansız bedeni ise yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.