Su Ürünleri Kontrol Botu Denetimlerini Sürdürüyor

Su Ürünleri Kontrol Botu Denetimlerini Sürdürüyor

Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim kıyılarında balıkçılık noktasında denetlemelerde bulunan ve denizden gelen ihbarları değerlendiren Aydın Su Ürünleri Kontrol botunun çalışmaları hakkında bilgile...

Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim kıyılarında balıkçılık noktasında denetlemelerde bulunan ve denizden gelen ihbarları değerlendiren Aydın Su Ürünleri Kontrol botunun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Akbük limanında bulunan Aydın Su Ürünleri Kontrol botunu Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halis Yaşar, Akbük Su Ürünleri Kooperatifi başkanı ve Meclis Üyesi Celalettin Erol ile birlikte botta incelemelerde bulunan Kaymakam Yönden, gazetecilere bilgiler verdi.

Kaymakam Yönden, su ürünleri kontrol botunun ciddi çalışmalar yaptığını belirterek, “Aydın Su Ürünleri kontrol botu; hem Sahil Güvenlikle beraber hem de belediyenin gelecek yıl alacağı botuyla beraber denizdeki kontroller ilgili yetkili ve sorumlu; bunlar bu yıl biraz daha fazla müdahil olacaklar. Kışında görevdeydi arkadaşlar; yapılan ciddi çalışmalar var. Buradaki arkadaşlar göreve hazır; 155, 154 ve 158’e ihbar ederseniz müdahale olurlar. Bu arkadaşlar işin sağlık boyutuyla ilgili; balığın hangi tür hangi boyuta tutulacağıyla ilgili

İl tarım ile Su ürünleri kooperatifiyle birlikte çalışıyorlar. Artık ilçemizde çıkan balığı en sağlıklı şekilde yemek için iki grubun ortak çalışacağı bir durum. 24 saat çalışma esasına göre çalışıyorlar. Gelecek yıl yapılacak kurumlar arası toplantıda da arkadaşlar bu konuda bizlere ve basına bilgi verecekler.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.