Sulama Göletleri Üreticinin Yüzünü Güldürdü

Sulama Göletleri Üreticinin Yüzünü Güldürdü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, hayvan sulama göletlerini vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor.Yaz aylarında özellikle, yayım halinde olan hayvanlara...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, hayvan sulama göletlerini vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor.

Yaz aylarında özellikle, yayım halinde olan hayvanlara içme suyu bulmakta sıkıntı yaşayan üreticiler büyükşehir belediyesinin çalışmalarıyla uzun yıllardır bekledikleri hizmetlere kavuşuyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Köprübaşı ilçesine bağlı Mestanlı Mahallesi’ne hayvan sulama göleti kazandırdı. Hayvan sulama göletinin inşaatının tamamlandığını ve hizmet vermeye hazır olduğunu belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, “Hayvan sulama göletlerini mahallelerimize kazandırarak, üreticilerimize destek oluyoruz. Bu kapsamda Köprübaşı ilçesine bağlı Mestanlı Mahallesi’nde de hayvan sulama göleti inşaa ettik. Mestanlı’daki göletimizin su tutma kapasitesi yüksek olduğu için civardaki 3-4 mahalle de bu hizmetten faydalanabilecek. Tabi fazlaca sayıda üreticimizin bu hizmetten faydalanacak olması bizleri mutlu ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün destekleri ve teşvikleriyle her zaman üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.