Süleyman Toyran kararını verdi

Süleyman Toyran kararını verdi

Söke'de partisi CHP tarafından yeniden aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Demokrat Parti’den aday oluyor.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde CHP Genel Merkezi tarafından yeniden aday gösterilmemesinin ardından Başkan Yardımcısı Fahri Sivrioğlu ve Meclis Üyesi Hüsamettin Yaman ile birlikte partisinden istifa eden Toyran’ın yeni partisi belli oldu. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüşen Toyran, Demokrat Parti'den belediye başkan adayı olma kararı aldı.

LİSTESİNDE SÜRPRİZ İSİMLER VAR

Söke'de bir süredir Toyran'ın bağımsız ya da herhangi bir partiden aday olup olmayacağı konuşuluyordu. Bu gelişmeyle birlikte kafalardaki soru işaretleri giderilmiş oldu. Özellikle son günlerde ekip oluşturma çabası içerisinde olan Başkan Toyran'ın bazı meclis üyelerine de teklif götürdüğü öğrenildi. 
Siyasi kulislerden edinilen bilgilere göre, Toyran’ın listesinde Sivrioğlu ve Yaman ile birlikte, bazı sürpriz isimlerin de yer alacağı kaydedildi. 

ADAYLIK AÇIKLAMASI 17 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ 

Süleyman Toyran'a yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, liste hazırlıklarının büyük ölçüde tamamlandığı, adaylık açıklamasının da 17 Ocak Perşembe gününe yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

KAYNAK: Numan ÖLMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum