Sultangazi’de Bir Kereste Atölyesine Ait Depoda Yangın Çıktı

Sultangazi’de Bir Kereste Atölyesine Ait Depoda Yangın Çıktı

Sultangazi’de bulunan bir kereste atölyesine ait depoda yangın çıktı. Yoğun duman trafikte seyreden vatandaşlara zor anlar yaşatırken alevlerin kimyasal maddelerle dolu tanklara sıçramaması olası bir...

Sultangazi’de bulunan bir kereste atölyesine ait depoda yangın çıktı. Yoğun duman trafikte seyreden vatandaşlara zor anlar yaşatırken alevlerin kimyasal maddelerle dolu tanklara sıçramaması olası bir faciayı önledi.

Yangın, saat 12.00 sıralarında Sultangazi Habibler Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan kereste atölyesi deposunda çıktı. Deponun arka tarafında bulunan çöp yığınında başladığı iddia edilen yangın depoyu etkisi altına aldı. Alevlerin kısa sürede büyümesiyle olay yerinde çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine intikal eden ekipler güvenlik önlemleri alarak vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Alevlere müdahale eden itfaiye yangını sürdürmek için güçlük çekerken yoğun duman nedeniyle trafikte seyreden vatandaşların zorluk yaşadığı görüldü. İtfaiye ekipleri uzun uğraş sonucu yangını kontrol altına aldı. Yangında ölen ya ada yaralanan olmazken, alevlerin tiner tankına sıçramaması olası faciayı önledi.

Bir vatandaş yangının yakılan ateşten dolayı çıktığını iddia etti.

Başka bir vatandaş ise, “Keresteye sıçradı. Alev aldı komple yandı. Patlayıcı maddeler var. Şimdi önlem alındı. Tanklarda tinerler var. Onların patlama riski vardı. Önlem olarak patlayıcı maddelerin olduğu yere daha çok geldiler” dedi.

Kontrol altına alınan yangını soğutma çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.