Suna Dumankaya’nın Sağlık ve Güzellik kitabı, raflarda

Suna Dumankaya’nın Sağlık ve Güzellik kitabı, raflarda

Suna Dumankaya’dan geçmişten günümüze uzanan Sağlık ve Güzellik sırları raflarda yerini aldı.Güzellik uzmanı Suna Dumankaya Alfa Yayınları etiketi ile raflarda yerini alan Geçmişten Günümüze Sağlık ve...

Suna Dumankaya’dan geçmişten günümüze uzanan Sağlık ve Güzellik sırları raflarda yerini aldı.

Güzellik uzmanı Suna Dumankaya Alfa Yayınları etiketi ile raflarda yerini alan Geçmişten Günümüze Sağlık ve Güzellik kitabındaki tarifleriyle güzellik katmaya devam ediyor. Suna Dumankaya’nın yeni kitabı Sağlık ve Güzellik cilt tiplerini öğreterek tavsiyelerini saç, vücut için tariflerle destekliyor. Alım alışkanlıklarının hızla değiştiği aynı zamanda seçeneklerin çoğaldığı günümüzde, satın alınan besinleri ve ürünleri incelemenin önemine dikkat çeken Dumankaya, bunun için Sağlık ve Güzellik kitabında bitkilerle beden sağlığı ve reçeteleri bölümünü hazırladı.

Suna Dumankaya, Osmanlı Sultanlarının güzellik sırlarının yanı sıra beden için önemli hamam kültürünü ve Osmanlı’dan günümüze kadar gelen, lezzetleri kadar faydaları da bilimsel olarak kanıtlanmış bazı şerbet reçetelerini de nice sohbetlerde hoş tatlar bırakması için Sağlık ve Güzellik kitabında okurları ile paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.