Suudi Arabistan Büyükelçisi El Khereiji Kızılcahamam’ı ziyaret etti

Suudi Arabistan Büyükelçisi El Khereiji Kızılcahamam’ı ziyaret etti

Suudi Arabistan Krallığı’nın Ankara Büyükelçisi Walid Bin Abdul Karim El Khereiji, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney’i makamında ziyaret etti.Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki ikili il...

Suudi Arabistan Krallığı’nın Ankara Büyükelçisi Walid Bin Abdul Karim El Khereiji, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney’i makamında ziyaret etti.

Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki ikili ilişkilerin geliştirilmesinde medyanın rolünü ve etkinliğini artırmak amacı ile Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün “Türkiye - Suudi Arabistan Medya Buluşması” adlı programı için Suudi Arabistan Büyükelçisi Walid Bin Abdul Karim El Khereiji Kızılcahamam’a geldi.

Büyükelçi için Kızılcahamam Belediyesi önünde yapılan karşılamaya, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney ve Belediye Meclisi üyeleri katıldı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Büyükelçi’ye Arapça olarak Kızılcahamam hakkında bilgi verilirken, Arapça, İngilizce ve Türkçe olarak üç dilde hazırlanan Kızılcahamam tanıtım broşürü de takdim edildi.

Güney’in makamında gerçekleşen sohbette Kızılcahamam’ı çok beğendiğini belirten, El Khereiji, “Burada bulunduğuma çok memnunum, burada hiç yabancılık çekmedim sanki kendi vatanımdayım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.