Suudi Veliath Prens Abdülaziz El Suud Marmaris’e Geldi

Suudi Veliath Prens Abdülaziz El Suud Marmaris’e Geldi

MUĞLA(İHA) Suudi Kraliyet Ailesi mensubu, iş adamı,eski Suudi kralı Kral Abdullah’ın yeğeni Telal bin Abdülaziz el Suud, Marmaris’e geldi.Suudi Prens ve beraberindekileri taşıyan özel otobüs, polis es...

MUĞLA(İHA) Suudi Kraliyet Ailesi mensubu, iş adamı,eski Suudi kralı Kral Abdullah’ın yeğeni Telal bin Abdülaziz el Suud, Marmaris’e geldi.

Suudi Prens ve beraberindekileri taşıyan özel otobüs, polis eskortu eşliğinde turistik ilçeye geldi. Anatolya Meydanı’nda duran araçtan inen Abdülaziz el Suud ve beraberindekiler Marmaris Yatlimanı’nda bir süre yürüyüş yaptı. Yoğun güvenlik önlemleri altında yürüyen Abdülaziz el Suud, vatandaşların ve turistlerin ilgi odağı oldu.

Spor kıyafeti tercih eden Prens’in elinde taşıdığı oltu taşlı siyah tespih dikkati çekti. Yaklaşık 15 dakikalık yürüyüşün ardından daha önceden kendileri için yer ayrılan restoranın önüne gelen Abdülaziz el Suud, sorularını yanıtsız bıraktığı gazetecilerden daha fazla görüntü almamalarını rica etti. Prens basın mensuplarının tek tek elini sıkarak vedalaştı.

Bu arada, Abdülaziz el Suud sahibi olduğu "Kingdom 5KR" isimli 86 metre uzunluğundaki yatının Marmaris’in Hisarönü Körfezi’nde demirli olduğu öğrenildi. Prens ve yakınlarının akşam yemeğinin ardından yata geçerek mavi tura çıkacakları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.