Tapu Harcı Ödemeleri Vatandaşı Sıkıntıya Sokuyor

Tapu Harcı Ödemeleri Vatandaşı Sıkıntıya Sokuyor

Didim Ticaret Odası, emlak ve inşaat sektöründeki üyelerinin karşılaştığı tapu harcı sorunu için görüşmeler gerçekleştirdi.Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ ve Meclis Üyesi Den...

Didim Ticaret Odası, emlak ve inşaat sektöründeki üyelerinin karşılaştığı tapu harcı sorunu için görüşmeler gerçekleştirdi.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ ve Meclis Üyesi Deniz Demir Tapu harcı almaya yetkili olan Banka Müdürleriyle görüşmeler gerçekleştirdi. Vakıfbank Şube Müdürü Hüseyin Turpçu, Halk bankası Şube Müdürü Şadiye Binnur Durmuş ve Ziraat Bankası Şube Müdürü Ferhat Fahri Hameş ziyaret edildi. Resmi talep yazısının da iletildiği ziyaretlerde Vakıfbank ve İş Bankası Altınkum Şubesinin hâlihazırda şube içerisinde tapu harçlarını aldığı öğrenildi ve kendilerine teşekkür edildi.

Halk Bankası ve Ziraat Bankası Müdürleri işlemleri Genel Müdürlüğün talimatıyla bankamatiklere yönlendirdiklerini belirterek talebin Genel Müdürlüğe iletileceğini söylediler. Mevcut durumda bankamatik makbuzlarının şubeye başvurarak dekonta dönüştürülebileceğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.