Tarih olan telefon kulübeleri şimdilerde amacı dışında kullanılıyor

Tarih olan telefon kulübeleri şimdilerde amacı dışında kullanılıyor

Bir zamanların en değerli iletişim aracı olan ve günümüzde unutulmaya yüz tutan telefon kulübeleri şimdilerde amacı dışında kullanılmaya başlanırken,...

Bir zamanların en değerli iletişim aracı olan ve günümüzde unutulmaya yüz tutan telefon kulübeleri şimdilerde amacı dışında kullanılmaya başlanırken, Aydın'da boş kalan bir telefon kulübesinin adeta çay ocağına dönüştüğünü görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.

Önceden her köşe başında bulunan ve insanların tek iletişim aracı olan ankesörlü telefonlar, cep telefonlarının yaygınlaşmasıyla birlikte artık tarih olmaya başladı. Bir zamanlar önünde uzun kuyrukların oluştuğu ankesörlü telefonlardan yeni nesil de vazgeçince, sokaklarda bulunan telefon kulübeleri amacının dışında kullanılmaya başlandı. Aydın'ın Efeler ilçesinde seyyar bir işletmecinin tezgahı yanında bulunan telefon kulübesine semaver koyarak adeta bir çay ocağına çevirmesini gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Dışarıdan bakınca telefon kulübesi yaklaşınca adeta çay ocağı olan görüntü vatandaşların ilgisini çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.