Tarihi Binaya İzinsiz İnşaat!

Tarihi Binaya İzinsiz İnşaat!

Aydın’da, Efeler’in tarihi ve sembolleşmiş binalarından olan Aydın Büyükşehir Belediyesi Nevzat Biçer Toplantı Salonu’nun bulunduğu binada, Anıtlar Kurulu'ndan izin alınmadan inşaat faaliyeti yürütülüyor.

Aydın’in Efeler ilçesinde Nevzat Biçer Parkı’ndaki Aydın Büyükşehir Belediyesi Nevzat Biçer Toplantı Salonu’nun bulunduğu tarihi binada izinsiz inşaat faaliyeti yürütülüyor. Tarihi binanın tahrip edildiği öne sürülürken, tadilat işleminin Aydın Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca yürütülmesi tepkilerin daha da artmasına neden oldu.

Duvar yıkılarak kapı yeri açılarak tahrip edilen tarihi binada, Büyükşehir belediyesince yapılan tadilat işleminin bitiminden sonra, binanın eğlence dünyasının popüler mekanlarından biri olan Tren Bar’a tahsis edileceği ve işletmeciliğini Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun oğlu Caner Çerçioğlu’nun yapacağı iddia edildi. 

tarihi-binaya-izinsiz-insaat!-(1).jpgtarihi-binaya-izinsiz-insaat!-(2).jpgtarihi-binaya-izinsiz-insaat!-(3).jpgtarihi-binaya-izinsiz-insaat!-(4).jpg

tarihi-binaya-izinsiz-insaat!-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum