Taşdibi Çamurdan Kurtuluyor

Taşdibi Çamurdan Kurtuluyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde bir yandan asfaltlama çalışmalarını sürdürürken bir yandan da taş parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhanl...

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde bir yandan asfaltlama çalışmalarını sürdürürken bir yandan da taş parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhanlı ilçesi Taşdibi Mahallesinde parke taşı döşemesi, kaldırım ve bordür düzenleme çalışmaları başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın il genelinde yoğunlaştırdığı yol yapım, yenileme ve tadilat çalışmaları Saruhanlı ile devam etti. İlçede Taşdibi Mahallesinde kaldırım ve bordür düzenleme çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi daha sonra mahallede taş parke döşeme çalışmalarına başlayacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Hakan Ulak, “Mahallemizde 3 bin metrekarelik taş parke döşeme çalışması gerçekleştireceğiz. Bu çalışmalar kapsamında mahallede kaldırım ve bordür düzenlemelerini de gerçekleştiriyoruz. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinlerimiz kışın çamurdan yazın da tozdan kurtulacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.