TBMM Başkanı Kahraman: "15 Temmuz darbe teşebbüsü değil, Türkiye’yi işgal teşebbüsüdür"

TBMM Başkanı Kahraman: "15 Temmuz darbe teşebbüsü değil, Türkiye’yi işgal teşebbüsüdür"

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kayseri’de bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Kayseri Valiliği ziyaretinde yaptığı konuşmada, "15 Temmuz darbe teşebbüsü değil, Türk...

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kayseri’de bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Kayseri Valiliği ziyaretinde yaptığı konuşmada, "15 Temmuz darbe teşebbüsü değil, Türkiye’yi işgal teşebbüsüdür" dedi.

Valilik girişinde Vali Süleyman Kamçı ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Başkan Kahraman, daha sonra makama çıkarak valilik defterini imzaladı. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kahraman, 15 Temmuz’da Türkiye’nin bir yokluktan kurtulduğunu, 15 Temmuz’un darbe teşebbüsü değil ülkeyi işgal hareketi olduğunu söyledi. Kahraman, "Kayseri’ye çok defalar geldim, çünkü Kayseri’den gelin aldım. Her gelişimde bir ilerleme görüyorum. Bu gelişmeler Türkiye’nin her vilayetinde var. Daha fazla olmasın diye önümüzü kesmek istiyorlar. Ama kesemeyecekler. Milli şuur ve ruh halinde birleşmiş bir Türkiye var. O ruhu 15 Temmuz’a gördük. Bu milletimizin bir destanı oldu. En önde gelen isim ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan oldu. Halkı meydanlara çağırmıştır ve halkın meydanlara çıkışı, darbeye karşı oluşu fevkalade bir tablo ortaya koydu. Türkiye bir yokluktan kurtuldu. Çünkü bu 15 Temmuz darbe teşebbüsü değil, Türkiye’yi işgal teşebbüsüdür. Ülkemizi işgal edemediler, bir uçuruma yuvarlanmaktan kurtulduk. Bunda cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın, meclisimizin, milletimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, basınımızın topyekun emeği var. Bu emekler nice isimsiz kahramanlar yaptı" ifadelerini kullandı.

"Kayseri Türkiye’nin lokomotif illerinden bir tanesi"

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’ya başarılar dileyen TBMM Başkanı Kahraman, "Valimizin şahsında mesai arkadaşlarına hayırlı çalışmalar diliyorum, nice hizmetler nasip olsun inşallah. Kayseri, Türkiye’nin lokomotif illerinden bir tanesi. Oldum olası böyle. İnşallah çok daha iyi günlere gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Kahraman’ın valilik ziyaretine AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız ve Mustafa Elitaş da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.